Ni har gjort ett bra jobb FS 18!

|
Överste Christer Tistam berättade om vår tid i insatsområdet för intresserade åhörare.

Idag var det dags för utvärderingseminarium på Försvarsmaktens Högkvarter. Värd var chefen för FS 18 och besökarna bestod av företrädare från olika avdelningar som jobbat med förbandet under insatsen.

FS 20 förbereder sig
Andra viktiga deltagare var chefer ur FS 20 som nu börjat förbereda sig inför sin insats. Om drygt sex månader tar de över efter FS 19.

Imorgon fortsätter seminariet på Livgardet då FS 20 kommer att få särskild information från chefer ur vårt förband.

En nöjd Arméinspektör
Arméinspektören general Berndt Grundevik avslutade mötet och summerade vår insats med att han var mycket nöjd. Ni har gjort ett bra jobb under er tid i Afghanistan, sade Berndt Grundevik när han under eftermiddagen avslutade seminariet.

Några av våra chefer svarar på frågor under en paneldiskussion.

General Berndt Grundevik avslutade seminariet genom att rikta ett särskilt tack till FS 18.

7 kommentarer:

Carina-Fina sa...

Ny info om FS18s hemresa med förhinder. http://soldatmamma.blogspot.com

Anonym sa...

Kul att Christer Tistam är hemma, trodde annars att chefen lämnade sist. Inte ett ljud om alla de FS18 soldater som är kvar i Afghanistan för att flygtillstånd saknas. Jag vill ha hem min man nu som utlovat. Grymt besviken på infoflödet till oss som är anhöriga till OMLT.

Anders sa...

@ Anonym
Anledningen till att chefen är i Sverige är att han medverkar på bla erfarenhetsseminarium, som du kan läsa om ovan (vilket har stor effekt på FM's ledningen på HKV). Kvar i Afghanistan finns en helt ny kontingent, FS19, som har fullt med personal som tar hand om detta, med stor stöttning av ATS.

Anonym sa...

Är de sista soldaterna från FS18 på hemväg nu eller inte?

Anonym sa...

TACK FS18 för en jättebra blogg! Vill tacka alla er som bidragit, till att vi anhöriga här hemma har kunnat följa er i ert arbete i Afghanistan. Det har varit intressant att se allt ni gjort.
Nu kommer jag att få veta mera genom massor av bilder som min son har med sej hem.
Ni har varit fantastiska och jag känner mej stolt att min son har varit med.
TACK än en gång.
Britt-Marie, skyttesoldatmamma, Bravo Quebec

Anonym sa...

Nu har vi TÅLMODIGT väntat så på denna dag när våra kära ska komma hem och för att inte tala om hur mycke dom i Afg längatar att få komma hem, så läser vi att det är försenat p g a att det är tillståndet det strular med???? Armen brukar vara bra på att planera år framåt??? Planering med att ta hem vår kära från denna osäkra plats dom befunnit sig på i månader - ÄR INTE DET KLART?? Läser att det varit "strul" tidigare, har dom inte lärt sig nåt av detta då, alla i "planeringsenheten" ????
Vilken besvikelse för dom hemvändande och för oss här hemma som såååååååå väntat på denna dag.
Besviken Mamma

Anonym sa...

Mycket förkortningar som jag inte är insatt i...Faktum kvarstår min man är kvar i Afghanistan

Skicka en kommentar