Ytterligare en enhet hemma

|
Utrustning tas omhand av soldater som precis anlänt till Livgardet.

För en liten stund sedan anlände ytterligare en enhet till Livgardet. Deras resa hade gått enligt plan och egentligen skulle de varit sista gruppen att komma till Sverige, tyvärr blev det inte så.

Försenade gruppen är snart hemma
Nu väntar vi bara på den sista gruppen, de beräknas anlända till Sverige senare ikväll/natt. Det kommer bli många trötta soldater på medaljceremonin imorgon...

3 kommentarer:

mamma sa...

Jag kommer att sakna FS18 anhörigblogg. Jag har läst den minst en gång om dag och lärt mig en hel del om Afghanistan. Jag kommer att sakna många av mammorna som skrivit på bloggen.
Mamma Barbara

Anonym sa...

Flygplanet med den försenade gruppen LSK576, passerar om en liten stund norr om Gotland. Nu är det inte långt kvar tills det landar i Västerås.

Flight data as of now (21:39):

# Callsign: LSK576
# Flightnr:
# Reg: LY-SKA
# Hex: 503CC6
# Model: Boeing 737-35B (B733)
# Airline: Aurela
# Lat: 57.57829
# Lon: 20.68005
# Altitude: 37000 feet (11278 m)
# Ground speed: 383 knots
(709 km/h / 441 mph)
# Track: 312°

Carina-Fina sa...

Klockan 22.28 kom detta sms från Henrik:"Landat i Sverige" och en superglad smiley "Svensk frisk sommarluft känns underbart. Skönt att komma hem med hela plutonen välbehållen!" och jag får total glädjefnatt, vet inte om jag ska skratta eller gråta, dansa på tåspetsarna eller bara svimma. Kan inte fatta att det är över, Henrik och hans fenomenala tjejer och killar har gjort det - ett superjobb!Stor jättegrattis och många stolta hälsningar till alla på FS18 bloggen.
Nu svimmar jag!http://soldatmamma.blogspot.com

Skicka en kommentar