Medieintresset ökar

|

Idag fick vi besök av tidningen Värnpliktsnytt* som ville känna förbandet på pulsen. Daniel, Erik och Stefan från skyttekompaniet svarade på frågor om hur de upplever utbildningen, och tiden fram till insatsen i Afghanistan.

Daniel Andersson, Erik Jansson och Stefan Murmester intervjuas av Gabriella från Värnpliktsnytt.
Foto: Henrik Eskilsson

Artikeln kommer att publiceras i tidningen som utkommer den 22 oktober. Förhoppningsvis kommer den även att gå att läsa via Värnpliktsnytts webbplats.

Omfattande medierapporteringen
Som anhörig följer du säkert nyhetsrapporteringen från Afghanistan. Här på hemmaplan börjar media bli allt mer intresserade för vår kommande insats.

För att vi ska ha koll på medierapporteringen om Afghanistan hängs veckosammandrag upp i korridorerna. Det skrivs en hel del och senaste veckan blev sammandragen 18 sidor!

Ibland är det svårt för oss att följa allt som händer i media, det blir ofta sena kvällar och då prioriteras tv-tittandet bort.

Idag på tåget berättade en soldat att han helt missat rapporteringen om ”helikopterrånet”, nyheten fick han reda på när han ringde hem. Vi vet vad medierna rapporterar om när det gäller Afghanistan, men i övrigt kan vi missa en del...

Ha en trevlig helg!

Henrik Eskilson, Press- och Informationsofficer - FS 18
* Värnpliktsnytts skriver för Sveriges värnpliktiga och ska granska Försvarsmakten och försvarsfrågor ur de värnpliktigas synvinkel.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar