TV söndag

|
Idag syns personal ur FS 18 vid två tillfällen i tv:

TV4 klockan 08:58-11:30 Chefen och Karin ur MOT Y blev intervjuade om utbildning och förberedelser.




SVT2 klockan 21:15-22:00 Ulrika som är vår gender field advisor intervjuas.



Vill du inte se hela sändningen så klickar du dig fram till tiden 19:50, där börjar inslaget med Ulrika.















(Klicka på bilden för att se inslaget)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det något forum för oss anhöriga att lägga vår oro, istället för att belasta våra soldater med den?
/Nisse

Anonym sa...

http://www.invidzonen.se

Carina-Fina sa...

Jag är mor till en av soldaterna och har som mål att inte falla ner i grubbleri- och orosgropen. Jag vet ännu inte om jag kommer att klara det. Men jag har för en dryg veka sen startat en blogg, det fungerar som min terapi, att försöka tänka på annat och förhoppningsvis få många anhörigkommentarer och upplevelser från andra i samma situation.
Jag blir glad för besök och kommentarer från er alla därute. http://soldatmamma.blogspot.com/

Claus sa...

På soldf.com finns ett anhörigforum som används flitigt. http://forum.soldf.com/index.php?showforum=43

Just nu två sidor med inlägg och information, bra att veta etc.

Anonym sa...

Nu går det inte längre. Har försökt hålla tårarna borta och verka stark länge. men Nu rinner det över. Trodde kanske att man skulle se sin dotters arbete som vilket annat som helst men kroppen lurar man inte. 2 dagar kvar och sedan bär det av. Jag tror nog tiden kommer att gå fort. 6 månader är ju bara 6 månader trots allt. Mammor har också männskors känslor!

CarinaFina sa...

Jag lider verkligen med dig, önskar att jag kunde trösta. Har du ingen som kan lyssna och stötta? Själv gråter jag i ensamhet, men vet förstås inte om jag klarar det hela vägen

Anonym sa...

Just idag känns 6 månader som en lååång tid. Inatt bär det iväg för min Sambo!

Anonym sa...

Ja jag håller med 6 månader känns som en väldigt lång tid. Tårarna kommer när de kommer och jag har märkt att de runt omkring mig har jättemycket förståelse, det hjälper mig att tillåta mig att vara ledsen när det faller på istället för att stänga inne, det känns mycket bättre när man fått en kram och pratat av sig lite grand. Det kändes jätteskönt när min son ringde och talade om att resan gått bra. Kramar till er alla som kämpar och gör skillnad både soldater och anhöriga. En mamma som är jättestolt=)

Tanja sa...

Hei alle sammen!
Ja, de kommende 6 maneder blir ikke lett, for ingen av oss, hverken her i Norden eller der i Afghanistan. Mange ting man tenker på, mye man er redd for, masse nye ting man får oppleve - her og der.. Det gjelder å holde humøret oppe, tiden kommer sikkert å gå fort. Ønsker alle lykke til med den kommende tiden, stor klem til alle sammen. Tanja

Anonym sa...

Jag är också en orolig men oerhört stolt mamma som önskar att det här halvåret kommer att gå mycket fort. Lycka till alla och var rädda om er därnere!!!

Anonym sa...

Hej Mulnäs Johan,
hörde att du kom fram välbehållen till Afghanistan.
Sköt om dig och var försiktig.
PoK
Kurre, Amy, Jesse, Kadin, Mitchell och Sophie

Anonym sa...

Det var en riktigt jobbig dag. Ett farväl med min fästman,var en svår upplevelse *snyft* att se sin trygga sambo bli så ledsen va både tungt & värmande, att inse hela situationen just vid det ögonblicket, då vi stod där tillsammans.

Men nu när dem väl anlänt och dem har kommit på plats ordentiligt, så känns det bättre. Nu får vi räkna ner till det bättre...;-) varma kramar till er alla!
orolig & en mycket stolt fästmö....

Anonym sa...

Ja, lycka till alla, nu har nedräkningen börjat för en del av oss. Min son åker ner med sista truppen, så vi njuter av att se hhonom vara ledig några dagar. Själv är han som en istadig häst, vill bara åka och komma igång. Tänkte bara,jag bidrar med en slant till hjälp för barnen i Afghanistan genom Svenska Afghanistankommittén. Jag tror på dem.
För 196:- får en hel klass papper och pennor, för 420:- en månadslön för en lärare, 998:- dricksvattenpump och sittmattor till en hel klass. Plusgiro 900120-7, för oss som inte kan bidra på plats som våra soldater.
soldatmamma.blogspot.com

Skicka en kommentar