Gomorron Sverige i morse

|
Gustav Wallerfelt, stabschef och ställföreträdande chef FS 18 och skyttegruppchef Daniel Jansson, medverkade i Gomorron Sverige.

Missade du inslaget kan du se det via SVT Play.

Klicka på denna länk för att komma till inslaget>

6 kommentarer:

Martin sa...

Tänker på er!

/Martin

Anonym sa...

Kändes bra att se detta inslag. Ni är så lugna och beslutsamma att man får en förståelse för hur ni resonerar inför erat uppdrag.
Trots upptrappningen och de inträffade där borta har ni ett mod som är enormt.
Ta vara på er.
Ingela

Anonym sa...

Mycket bra jobbat av dig Daniel, känns tryggt att ha med dig ner på missionen. Vila upp dig ordentligt nu så syns vi!

Anonym sa...

Trots oro känns det tryggt att veta att min son åker med ett gäng välutbildade, trygga och förnuftiga kollegor. Ta väl hand om er alla och lycka till. Jag är oerhört stolt över att det finns människor som ni.

Anonym sa...

Vi har en son som åker iväg om ett par veckor. Känns oroligt.
Vi stöttar honom i hans beslut, men jag mår inte bra. Ska man behöva oroa sig i sex månader. Men jag är stolt över honom./Orolig mamma

Anonym sa...

Ja vi kommer att oroa oss varje dag tror jag , följa nyheter och vänta på att de våra hör utav sig. Vi härhemma får göra allt vi kan för att stötta varandra. Håller med Er andra här att på ett sätt känns det tryckt med befälen och alla soldater som verkar så lugna och trygga med sig själva och varandra. För det mesta går det trots allt bra och de kommer hem utan skador, det är det vi måste intala oss och tänka på. Charlotta

Skicka en kommentar