Medaljceremoni för stab och understödskompaniet

|

För några dagar sedan var det dags för cirka 30 soldater ur stab och understödskompaniet att få sina NATO-medaljer. Dagen till ära bjöd Afghanistan på sitt bästa väder. Chefen höll tal både före och efter medaljeringen till soldaterna i kompaniet.

Kvällen avslutades med en gemensam middag.

Fler bilder från medaljceremonin:

Klicka på fotot för fullformat

4 kommentarer:

Anonym sa...

Räknar nu dagarna till sonen är hemma igen. Tiden har faktiskt gått fort. Vill tacka för en bra blog som bidragit till en delaktighet i missionen, en samhörighet med anhöriga och ett tillfälle att uttrycka sina känslor och funderingar. Tack alla i FS18 som genom sitt engagemang vill förbättra i världen! Lycka till i framtiden och lycka till FS19 ni kommer också att göra skillnad! Välkommen hem Hertz vi är så stolta över dig! Många kramar din familj

Mamma Eva sa...

Ni är väl värda Er Natomedalj, ni har gjort en insatts för det Afganska folket och för att förbättra världen. Genom en utmärkt fin blogg har vi här hemma kunnat följa Er vardag så långt borta. FS 18! Ett stort TACK till alla. Nu längtar vi tills vi får ses på svensk mark.Välkommen HEM Malin, vi är så stolta över dig! Kramar från din familj :)

Anonym sa...

Grattis till er alla, som nu fått medalj och en extra grattiskram till min äldste son David Michel.
Vi längtar efter dig.
Mamma

Anonym sa...

Grattis Joakim, Du har ju fått en natomedalj. Vi är mycket stolta över vad Ni kämpar med, och hjälper det Afganistanska folket. Vi önskar dig hjärtinnerligt välkommen hem Det är inte många dagar kvar nu innan Ni får resa mot Sverige..

Skicka en kommentar