Nu har vi lämnat över till FS 19

|
Då var insatsen klar för FS 18!

Samtidigt som överste Christer Tistam lämnade över fanan till överste Gustaf Fahl lämnade FS 18 över ansvaret till FS 19.

Våra stupade kamrater hedrades
Det blev en fin ceremoni där vi även fick möjlighet att hedra våra stupade kamrater. Chefen beordrade "basker av" och sedan höll vår präst ett tal till alla soldater där Johan, Gunnar och Shahab särskilt omnämndes.

Baghlan insatsen uppmärksammades
Chefen för Isaf:s norra kommando tackade FS 18 och framhöll särskilt våra insatser under operationen i Baghlan. Utan er insats hade vi inte klarat ut operationen, sade general Leidenberger.

Chefen tackade bland annat våra finska kamrater och önskade FS 19 lycka till med uppdraget.

Ställföreträdande chefen för PRT:t lämnade över flaggan till chefen.

Som lämnade över den till den nya chefen överste Gustaf Fahl.

Några av våra nöjda soldater efter avslutad ceremoni.

11 kommentarer:

SysterYster sa...

Ni har gjort ett fantastiskt jobb FS18!
Tack för att ni har gjort det ni har gjort, tack också för att vi har kunnat följa ert arbete här på bloggen, det har gjort att ni har kommit närmre!
Välkomna hem, vi längtar efter er!
Jag längtar efter min bror!
puss och kram och tack för allt! och lycka till FS19!

Syster Yster

Önstamamman sa...

Härligt!!!! Nu är Ni snart hemma allihop.
VÄLKOMNA HEM FS.18 speciellt Pernilla o Fredrik och LYCKA TILL FS.19
Bloggen har varit jättebra att ha, jag har
besökt den flera gånger om dagen det har
lugnat min oro.Den här tiden har gått förvånandsvärt fort ändå tycker jag,det var värst i början av missionen.Konstigt nog vänjer man sej!Vill ochså sända en
tanke till Johan,Gunnar och Shahabs anhöriga,Tänker mycket på Er KRAM.
Jag kommer att fortsätta att kolla bloggen
för att se hur det går för FS.19

Anonym sa...

VÄLKOMMNA HEM FS18 !!!!
En mycket stolt mamma som längtar efter sonen, det varit fantastiskt att kunna följa med Er på bloggen och vara delaktiga i alla Era operationer och vardagliga bestyr. Det är med stolthet som familjen har följt Er under dessa månader.
Så sträck på Er - Ni är värda all uppmärksamhet.

Linda sa...

Välkomna hem fs18!! =)

Anonym sa...

Skickar in ett sista inlägg till bloggen. TACK,TACK och åter TACK till alla som har skickat in bilder och inlägg till bloggen. Att följa Ert arbete via bloggen har varit avgörande för att klara av denna oroliga tid som anhörig. Nu ser vi fram emot att hälsa sonen välkommen hem.
STORA karmar till Er alla från stolta föräldrar i Tångerda

En syster sa...

Välkomna hem FS18! Har varit roligt att kunna följa era liv där nere genom denna blogg, det ni gör är superviktigt, men det ska bli sååå skönt att snart äntligen slippa oroa sig.

mamma sa...

Även jag vill skicka ett sista inlägg till FS-18-bloggen, TACK för fina reportage och bilder,jag har läst bloggen ett par gånger om dagen, kommer att fortsätta att läsa FS-19-bloggen. Välkomna hem FS18.
Hälsar Mamma Barbara

fam. Widing sa...

Vi vill önska alla från FS-18 lycka till i framtiden, vad ni än kommer syssla med. Ni kan med stolthet se tillbaks på den här tiden som förhoppningsvis givit er några nya vänner för livet. Men nu är det FS-19 tur att hoppa på tåget när ni äntligen kommer hem till oss, lycka till. Ett stort tack till ansvariga för FS-18 bloggen, den har varit underbar.

Pappa sa...

Välkommen hem FS18 och speciellt JP. Alla som väntar här hemma är glada och stolta över det ni utfört

Lena sa...

Välkomna hem FS18. Vi är tacksamma att vi kunnat läsa bloggen varje dag. Det har varit vår räddning för att klara av detta oroliga halvår. Vi längtar efter dig Linus. Lycka till FS19.
Mamma, Pappa, Emma och Frida

Anonym sa...

Välkomna hem FS18 och lycka till FS19 som nu ska ta över.Vi är många som är stolta över er insats.Stora famnen väntar på Hanna vi längtar efter dig.
Familjen Björk

Skicka en kommentar