1:a skyttes plutonsdag

|
Grillkväll.

"Palldynamik" går ut på att en grupp ska förflytta sig en sträcka så fort som möjligt utan att stå på något annat än två pallar.

Nu har vi kommit mer än halvvägs in i missionen. På 1:a plutonen firades arbetet och slitet med en specialdag för plutonen. Fyra soldater hade ansvarat för att sätta ihop en ”gruppfälttävlan”. De tre skyttegrupperna fick tävla mot varandra i fem olika grenar i som till exempel ”palldynamik”, ”slängsläggan” och ”hangman”.

Efter svett och påhejande var 3:e skyttegruppen starkast ut ur tävlingarna. Dagen blev till kväll med grillning. En grillkväll som kändes precis som en svensk sommarkväll. Sådär lagom molnigt och varmt, eller kallt…

Grillkvällen blev till karaokekväll. Vinnarna från dagens tävlingar fick välja låt till sig själva och de förlorande grupperna. Kvällen avslutades med en film. Det var ett välbehövligt avbrott från vardagen. Plutonen är nu laddad med energi för att fortsätta sista delen av missionen med full kraft.

Uppvärmning till gruppfälttävlan.


"Hangman".

2 kommentarer:

Mamma Charlotta sa...

En riktigt GLAD PÅSK önskar jag Er alla på FS18. En extra påskpuss förstås till sonen Henrik N,CQ
som nu är åter därnere efter sin leave. Alla här hemma hälsar så mycket.

Carina-Fina sa...

Glad Påsk hela FS18, och grattis till tredje skyttegruppen! Det är så härligt att se att ni ger er tillfälle till välbehövlig avkoppling!

http://soldatmamma.blogspot.com

Skicka en kommentar