Tillfälle för teambilding

|
”Spörscheln”, en typ av samkväm avnjöts i matsalen. Middagen var utsökt och vi tackar för all hjälp och det stöd vi fått ifrån våra underbara kockar.

Sjukvårdsplutonen är den största numerära plutonen ur FS 18. I och med det, har de alltid någon eller några grupper på leave (ledighet), så är det svårt för alla att träffas. Förra veckan var ett tillfälle då många ur plutonen var närvarande och då genomfördes vår första gemensamma middag.

Några ur plutonen hjälpte till i köket med matlagning och vår läkare Mikael fixade med ett rullande bildspel under pågående middag.

Plutonchefen höll i en sjukvårds-quiz där soldaterna fick bilda nya grupper och svara på frågor om plutonens personal.



Tyska sjukvårdare
Under perioder när förbandet behöver stöd med sjukvårdsresurser äskar man om stöd med detta. Under en kortare period har sjukvårdsplutonen haft några tyska sjukvårdare hos sig vilket har varit uppskattat.

Här ses ett av de tyska fordonen med besättning. Vagnchefen Vanessa, sjukvårdare Inez samt förare John. Dagen till ära fick de delta som instruktörer på vår sjukvårdsutbildning där de utbildade i NATO-bår, i- och urlastning. De visade också sitt fordon med materiel.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Glad Påsk till er alla! Speciellt till Österberg - ser bra ut där i köket! :)
Kram från snygg-moster

Anonym sa...

Hej Albin med flera! Solen lyser över ett ganska snöigt Östersund. Påskväder. L-E med familj mellanlandar här för vidare färd till fjällen. Snart kanske vi ses. Love/mormor

Anonym sa...

Hälsningar från Västra Götaland.

Snödrivorna decimeras så sakta.
Krokusarna trotsar och sticker upp.

Sticker upp.. det gör även två nyfödda små
Dansk/svenska - valphuvuden, från mamma-tikens sköte.

Grattis Carro, nu är du ju "gammelmatte"!
alla saknar dej!
Kram mamma

Lena sa...

Vi räknar ner nu för eran hemkomst. Var rädda om er och håll skärpan uppe. Vi vill ha hem er i samma skick vi skickade iväg er.
Idag är det en kulen dag i Linköping.
Kramar

Skicka en kommentar