Operation i Baghlan

|
FS 18 har under två veckor deltagit i en stor operation tillsammans med tio andra nationer och 2 000 afghanska armésoldater i provinsen Baghlan.

Vi kommer att berätta mer om operationen de närmsta dagarna här på bloggen.

Varför tog det tid innan ni fick reda på operationen?
Som vi bland annat berättade på anhörigdagen så försöker vi alltid vänta till efter genomförd operation innan vi lägger ut information. Det gör vi för att våra enheter åter ska vara tillbaka på egen camp.

Den här gången tog det extra lång tid, bilderna nedan togs för drygt två veckor sedan.


Klicka på fotot för fullfomat.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det gick bra för vårt FS18!!
Hoppas att det blir lugnt i området.

Ni har gjort en fantastisk insats!!
Hälsar mamma Momica

m gustavsson sa...

Hej och välkomna "hem". Då har ni gjort ännu en värdefull insats, ni kan känna er stolta och nöjda över den och förhoppningsvis får ni vila ett tag nu. Här hemma är vi lättade över att få se och höra er igen. Glada miner och snyggt skägg Macke! Ha det gott alla och var rädda om er från Kvillinge som hälsar våren i morron sista april.

Anonym sa...

Erhållit meddelande om att ni är hemma igen, efter er 2-veckors övning.Vi är stolta över dig Joakim och Dina soldatkamrater vad Ni syslar med. Sol och vackert i Falun.
Hälsn Far oc Mor.

Mamma sa...

Skönt att ni är tillbaka,oerhört stolta över er allihopa. Ha en skön Valborg och var jätterädda om er. Särskild hälsning till Johan W. Kram, vi längtar efter dig alla här hemma.

Skicka en kommentar