Våra kamrater har lämnat Camp Northern Lights

|
Klockan 08:15 lokal tid lämnade Johan Palmlöv och Gunnar Andersson Camp Northern Lights. Tillsammans med sina kamrater påbörjade Johan och Gunnar sin resa till Sverige.

Första delen av resan går till militärflygplatsen Marmal knappt 30 minuters bilväg från campen. Där kommer en ceremoni att hållas innan det är dags att ta farväl.

Några kamrater ur förbandet kommer att följa Johan och Gunnar till Sverige där familj och vänner och andra möter.

18 kommentarer:

mamma sa...

Tack för alla bilder och reportage ni orkar sända till oss anhöriga på så sätt kan även vi ta förväl av Gunnar och Johan.
Ta hand om varandra.
Mamma Wahlbom

Linda sa...

Varma kramar till Gunnar och Johans familj, släkt och vänner! Vi är många som tänker på er.

Anonym sa...

Många tankar går till er anhöriga,ni har mitt djupaste deltagande.Mina tankar går också till er alla andra på FS18 och speciellt till min son Daniel.Var rädd om er,ta hand om varandra!Ni gör en stor insats!
Mamma Monica

Mamma Lilian sa...

Jag beundrar erat engagemang alla ni som ställer upp där nere och mina tankar går till er anhöriga, jag kan inte föreställa mig er situation men jag känner med er. Skickar mina tankar till min son som finns där på FS18 Robin jag är så stolt över dig.

Anonym sa...

Tänker på er där nere och på de anhöriga. Ta hand om er! /En som kommer ned i vår

Sara sa...

Det gör ont i mitt hjärta att ni alla ska behöva gå igenom detta. Tänker på er!

Anonym sa...

Vårt varma deltagande till de anhöriga i denna svåra stund och alla er tappra soldater som arbetar för fred och demokrati genom eran mission i Afganistan. Varma hälsningar till Daniel.K från familjen Nordskott och Lenekrantz

Anonym sa...

Tänder ett ljus för er alla anhöriga och alla ni andra som finns där nere i denna svåra stund. Var rädda om varandra. Hälsningar från en soldats mamma

Anonym sa...

Tänker på er där nere samtidigt som jag sörjer tillsammans med de anhöriga, värsta nyheten på flera år dethär... Hoppas ni fortsätter med det fina jobb ni gör.

En mamma sa...

Kramar till er alla och var mycket rädda om er alla därnere och vårt varmaste deltagande till de anhöriga i denna svåra stund.
Fortsätt ta hand om varandra.
De allra varmaste hälsningar från Örebro

Geg ,Ewa,Clara sa...

Våra tankar går till de stupades familjer och till all er i FS 18. Ni gör ett fantastiskt arbete för det Afghanska folket. Många varma hälsningar till er och speciellt Pontus

Anonym sa...

Man skulle verkligen vilja göra så mycket mer för er nu, men allt jag kan göra är att skicka några rader.. Och tankar till de förlorades alla anhöriga som har det svårt nu. All styrka och kärlek till er! Det gör verkligen ont att tänka på vad ni alla måste gå igenom..
Och till alla er på FS18: Tack! Er otroliga insats betyder mycket.. <3

en mamma sa...

Just nu känns alla ord otillräckliga.Det som inte fick hända har hänt,och vår sorg är obeskrivlig.Våra tankar är hos er anhöriga och alla kamrater till Gunnar,Johan och den skadade soldaten.Hoppas ni kan försona er med det som hänt och gå vidare.Er insats i Afghanistan gör skillnad och vi här hemma är stolta över det ni uträttar.Kramar till er alla och var rädda om er!

Anonym sa...

Alla mina tankar går till de anhöriga i denna svåra och hemska tid.

Anonym sa...

Mina tankar går först till er anhöriga som nu måste gå vidare i livet med minnen av Gunnar och Johan. Mitt djupast deltagande i er situation. Mina tankar finns ochså hos er ALLA i FS18 som via bilder och text gett oss här hemma en tydlig bild av hur ni har hantera detta trauma på ett mycket värdigt sätt.
Att se bilder på snörräta rader av kamrater som inramar första sträckan på vägen hem för våra stupade soldater är starkt. Hoppas ni tillsammans kan fortsätta ert viktiga arbete i den svåra miljö ni befinner er i och att minnet av era kamrater ger er styrka att se framåt. Ta hand om varandra!

Från en Far som kommer att ha sin son i FS19

Anonym sa...

Mitt starkaste deltagande i er sorg. Mina tankar går till anhöriga och vänner.

Fd soldat BQ FS 17/ skadad i vägbomb 11/11-09

Anonym sa...

Blir så enormt rörd av dessa bilder, tårarna rinner ned. Mina tankar går till anhöriga och vänner.

Anonym sa...

Blev rörd av bilderna, men känner mej stolt av att vara Svensk i denna stund. Tänker på Er, vet att Ni gör ett fantastiskt jobb där borta. Mina tankar går till anhöriga och vänner.

Skicka en kommentar