Välkommen till Afghanistan!

|
För knappt en timme sedan anlände våra kamrater som roterade ner lite senare, än den första styrkan.

På plats för att ta emot fanns campkomendanten och kvartermästaren, men också många som redan bott här en tid. Det blev många kära återseenden och i skrivande stund bärs det packning och utrustning över hela campen.

Inom någon timme är alla installerade och tjänsten kan börja!

Boende och nycklar fördelas av campkomendanten och kvartermästaren.

Framme på campen. eskorterade av QL.

Genomgång vid ankomst.



16 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till och ta hand om varandra!Väntar på samtal från min anhörig. Undrar hur länge det dröjer...

Anonym sa...

Vilken bra blogg, Känns bra när vi här hemma får feedback.. Det gör det lite lättare att vara glad medans min vän är nere.. Hoppas bara att han hör av sig snart.. Det är tufft att sitta och vänta..

Tanja sa...

de er sikkert litt opptatt med andre ting (vil si å installere seg) akkurat nå, så det tar vel litt tid før de melder seg. men det betyr ikke at de har glemt oss! men alle og alt må jo først komme på plass. så det gjelder å være tålmodig..
Tanja

Monica sa...

Det är verkligen jätteskönt att kunna gå in här och få ta del av er vardag, det är svårt att sitta härhemma i tryggheten och försöka förstå vad ni upplever och gör men det här är en väldigt bra hjälp! För er som väntar... använd de forum som finns, sitt inte ensamma och fundera för så blir tankarna så stora och det tar en massa energi. Vi härhemma får hjälpas åt. Det verkar vara ett antal som bloggar, några finns på Facebook och vi har det här forumet så det finns vägar att få kontakt.

Är stolt över er alla som gör en insats på plats!!!

Kram
/Monica

Anonym sa...

Skönt att höra ifrån dig Nina, vi saknar dig redan, syrran

Lilian & Micke sa...

Känns jätteskönt att höra från våran anhörig, att resan gått bra och intallationen varit smidig. Vi är så stolta över er alla som kämpar på där nere.

Anonym sa...

Ja den är verkligen Jätte bra! att man får följa med och se gör det verkligen lättare....Håller med om att det är tufft att vänta!

anne sa...

Finns det någon grupp av anhöriga på facebook?
Jag häller med er andra om att den här sidan är såå bra=)) Kram Johan. Hälsningar till alla modiga på plats och alla anhöriga som får kämpa på ett annat vis.

Anonym sa...

Grattis Emil du fick tillbringa en stor del av din födelsedag på flyget! Vi älskar dig och är väldigt stolta över din insats! Lycka till!
Mamma och Pappa

Susanne sa...

Lycka till alla modiga soldater, Ni gör en fantastisk insats.Denna sida är jättebra.

Lena sa...

Kul att höra att allt är bra med dig Linus.
Var rädd om dig. Vi saknar dig.
Mamma pappa Emma Frida

Anonym sa...

En "lycka till" hälsning till alla tappra kvinnor och män från Sverige. Var rädda om er och ta väl hand om varandra!
Kram
A-M H

Lena sa...

Vad glada vi blir när du ringer. De värmer verkligen. Mamma Lena

Anonym sa...

Jag sänder en tanke till de finska kollegerna då de firade sin natoinal dag igår den 6 dec. De blev självständiga ifrån Ryssland 1917. Grattis till det! En som tänker på er alla soldater som jobbar i Afghanistan med anhöriga.. Var starka så ska detta nog gå vägen. Lycka till & Var rädda om er.. Bra blogg Keep up the good work..

Anonym sa...

Hej på er!
Vi vill bara skicka en hälsning till er alla från ett grått Borås. Sitter här på centaloperation och har snart arbetat klart för ikväll. Hoppas inte ni har haft mer att göra än oss ikväll.
Nu skall vi snart sova sött vilket ni säkert redan gör!
Kramar från oss på c-op i Borås (Gith, Marie och Susanne.R)

Anonym sa...

Tack för intressanta foto via denna blogg. Det är så roligt att se hur ni har det. Vi får en liten inblick i våra soldaters vardag. Det tycker jag känns bra eftersom ni är i våra tankar så gott som hela tiden. Vår son ringde till sin syster idag (tyvärr var inte vi föräldrar hemma då) men det glädjer oss att han verkar trivas och har det bra. Det är viktigast för oss här hemma!
A-M H

Skicka en kommentar