Ett stopp i Abu Dhabi

|

I Abu Dhabi finns ett detachementet som består av fyra personer. Vi ansvarar bland annat för transitering av personal som resor till och från Afghanistan.

När soldaterna och våra tjänsteresenärer är påväg tillbaka till insatsområdet har vi nyligen ordnat ett litet "extra stopp" före flygplatsen.


Abud Dhabi har fått ett nytt landmärke iform av en nybyggd moské. Byggnaden i vit marmor med stort inslag av blommor är den tredje största moskén i världen. Under ungefär en timme tar vi en närmare titt på moskén och kvinnorna får även enligt reglerna äran att prova den lokala "Shila" med huvudduk.

Det brukar bli ett uppskattat besök bland våra soldater och tjänsteresenärer innan de lämnar Abu Dhabi, för tjänsten i Afghanistan.

/Camilla, Travel UAE

3 kommentarer:

Mamma Anne sa...

Vilken vacker byggnad och vad spännande att besöka den. Hälsningar till er alla som gör ett enormt arbete det är så intressant att följa ert arbete. Speciell hälsning till sonen J.Landing paketet är på väg hoppas att det hinner fram innan du ska hem på leave. Massor med kramar till dig. Mamma, pappa, och resten av gänget.

Anonym sa...

Vilken bra ide att få besöka denna otroligt vackra byggnad!!Skulle själv vilja se den!
Det är säkert uppskattat av våra soldater!
Spännande att få höra min son berätta om den,hoppas att det är möjligt att få ta några foton. Hälsningar till er alla för er beundransvärda insats och speciellt till min son Daniel.
Mamma Monica

Anonym sa...

Eller så skulle vi betydligt hellre åka förbi ett köpcentrum!!!
//En av soldaterna

Skicka en kommentar