Multinationell löpartävling avgjord vid Camp Mike Spann

|
Stefan i överlägsen ledning redan vid andra varvet.

Snabbast av dem alla var vår egen Stefan Emanuelsson vid OMLT KANDAK som helt ohotad tog hem segern. Tävlingen avgjordes i strålande sol och då som en varvbanan, dvs. runt campen på dess insida och då till ett antal varav av fem. Längden på loppet uppgick således till ca 5,5 km och genomfördes under parollen ”jingle bell race”.

Stefan efter målgång tillsammans med loppets tvåa.

Uppståndelsen i målfållan var påtaglig och då främst hos våra amerikanska kollegor. Att sköta den personliga träningen är något som är självklart och dessutom något som ses med respekt bland anställda inom det militära väsendet vid tidigare nämnd nation. Att då med närmare två minuters marginal, på den för Stefan egentligen alldeles för korta sträckan, visa prov på högklassig fysisk prestationsförmåga, fick många att högljutt utbrista sin beundran och förtjusning över det som dem fick uppleva denna vackra juldag.

Utöver Stefans prestation så gjorde kollegor från våra grannländer också insatser som är värda att nämna. På andra plats återfinner vi en kollega från Finland och på tredje en från Norge. Bäste amerikan blev då fyra.

En bakomliggande orsak till Stefans enorma spänst i spåret kan månne bero på den högklassiga laddning som ägde rum vid julbordet vid CNL på julafton. Passar i och med detta på att skicka ett stort tack från oss alla vid OMLT KANDAK till just kockarna vid CNL. TACK för högklassigt JULBORD :-)

Tony Petersson C OMLT KANDAK

6 kommentarer:

Johan Adam eldsignalering ropa com sa...

Gott nytt år till er alla på OMLT Take care

Erwin sa...

Erwin blev förtjust över att se pappa på bloggen!

Anonym sa...

Sprang inte du Anders??/marie

Anonym sa...

Vilken blev vinnartiden?

/Nicke nyfiken

Iren sa...

Hej Andreas!God fortsättning till dig,och
alla dina kamarater.mamma Iren och pappa Andras

Anonym sa...

Gej Micke B

Vi är på besök hos familjen Bengtsson i Gävle. Tankarna går till dig, som gör en insats för fredens bevarande
Hälsningar från oss alla/ Mamma Monica

Skicka en kommentar