Fältartister på PO-turné

|
I lördags förra veckan hade PO Sheberghan besök av fältartisterna! Vi från PO Sar-e-Pol fick förmånen att få stöttning här nere och kunde därför åka upp till våra kollegor lite längre norrut så även vi fick njuta av fältartisternas konsert!

Vår kock följde också med och fick middag i Sheberghan så det blev lite "rest and relaxation" för oss.


En scen riggades utomhus och konserten skulle just till att dra igång när ett hejdundrandes åskoväder drog in över oss. Regnet piskade ner och man hörde inget över åskknallarna, men flexibla som artisterna var så flyttades all utrustning in i matsalen och showen hölls där istället.

Det skapade känslan av en klubbspelning och stämningen infann sig direkt. Bandet körde rocklåt på rocklåt och spelningen höll på i nästan 3 timmar!

Önskningarna haglade in och bandet levererade gång på gång, i vissa fall med lite oväntad hjälp från puliken.

Kvällen avslutades med att Linn sjöng Hallelujha med sin underbara röst. Det var en mycket speciell känsla och stor skillnad från vardagen här i Afghanistan. På det hela en mycket uppskattad kväll!

Tack också till våra gästvänliga kollegor i Sheberghan för mat och husrum!

/PO Sar-e-Pol på plats hos PO Sheberghan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som en svensk midsommar, först regn och sedan sol. Måste vara härligt för er att bli underhållna och det är ni värda. Hur var det med rösten dagen efter, Malin?
Kram till era alla
från oss i Saltsjö-Boo

Anonym sa...

Många, många stora grattiskramar på födelsedagen vår J D!
Hoppas du får en riktigt bra dag!
Vi får fira när du kommer hem på leave.
Morfar & mormor

Skicka en kommentar