Välkommen till anhöriginformation för FS 18

|

Anhörigträffarna genomförs på följande platser och tider:

Halmstad LV 6, torsdagen 15 april kl. 20.00

Skövde P4, fredagen 16 april kl. 19.00

Stockholm, Karlbergs slott, lördagen 17 april kl. 14.00

Boden I 19/A9, söndagen 18 april kl. 14.00 Inställd läs mer>

Östersund, måndagen 19 april kl. 19.00

Mer information kommer senare.

1 kommentarer:

Carina-Fina sa...

Tack för inbjudan, 17 april redan inbokat!

Här kommer ett konstruktivt förslag till ansvariga för FS18bloggen.
Ni kan inte ha missat hur viktig och betydelsefull denna blogg är för oss anhöriga till Afghanistanstyrkan! De flesta av oss vaknar med den och har den med oss varje dag under hela missionen. Ni lär oss så mycket, och vi får skicka iväg kärleksfulla och omtänksamma kommentarer och hälsningar.
Nu till mitt förslag.
Efter att det värsta hänt, tre stupade kamrater, var vi säkert alla djupt omskakade. Men efterdyningarna i form av simpel ryktesspridning, misstänkliggörande och iskalla spekulationer från TV4 och främst Aftonbladet, det var vi inte beredda på.

Själv är jag född världsförbättrare, och reagerar negativt med hela kroppen, främst vill jag helt enkelt bara förstå och få förklarat för mig.
Vid dessa tillfällen har jag känt mig så ensam.
Försvaret har idkat tyst diplomati, vilket jag i och för sig respekterar, men mina frågor har blivit hängande i luften. Försvarets presschef besvarar inte mail och på mil.se finns bara explicit och konkret fakta.
Skulle man kunna tänka sig att FS18bloggen var tillgänglig för denna typ av kommunikation? Så att alla vi hemma i Sverige har ett forum att vädra osäkerhet på och också få lugnande och tydliga klargörande från er på plats när media vänder upp och ner på vår tillvaro.
Idag kom ett tydliggörande från min son, kapten Henrik, kort, koncis och förtroendeskapande information. Skulle det vara något som vi och kommande insatser skulle kunna få använda FS18bloggen till?
Carina NordenÅkerlund.

Skicka en kommentar