Spindeln i nätet

|
Jan Löfgren, Luleå, Fortoff. vid campen besiktar här elkabelbrunnar.

Fortifikationsofficeren vid campen är inblandad i de flesta byggnationer. Fortoff. som befattningen kallas. Han är navet vid alla projekt där byggnader, vatten och avlopp ingår. Just i dagarna pågår byggnationer av fyra nya sovbaracker. De är av en miljövänligare typ än tidigare och sovhytterna består av stålcontainrar med tak av en kraftigt plastpresenning.
- Vi har hyrt in ett företag från Sverige som hjälper till vid monteringen. Jag har också hjälp av lokalanställda när andra arbetsuppgifter på området ska utföras, säger Jan Löfgren, Fortoff.

Jan, som annars, när han inte är i Afghanistan jobbar på Fortifikationsverket i Luleå som fastighetsgruppchef. Där ansvarar han för drift och underhåll av fastigheter. Han trivs med den dagliga verksamheten på campen men säger samtidigt att en hemlängtan till familjen alltid finns.

Kim Isberg, Anton Ling och Henrik Tysklind, arbetsledare, jobbar just nu med att bygga upp fyra nykonstruerade sovbaracker med tälttak i campen.

1 kommentarer:

Helena sa...

Åh, vad roligt att få en glimt av Fortoff här på bloggen :)! Tycker dock att du ser lite bekymrad ut på bilden. Var inte allt som det skulle i brunnen? Pussar och kramar hemifrån! // Helena

Skicka en kommentar